×Sluit
010 3038288 NL EN

NAN kiest Delftse Poort als nieuwe basis

21 April 2015

Modemerk NAN biedt ruime keuze aan zakelijke kleding voor vrouwen vanuit retailunit in Delftse Poort. Rotterdam, 21 april 2015 - Het Nederlandse modemerk NAN opent haar nieuwe shoplocatie, showroom en hoofdkantoor in Delftse Poort, het icoon in het centrum van Rotterdam direct naast het Centraal Station. Dit is een belangrijke nieuwe stap in de ontwikkeling van het van oorsprong Rotterdamse modebedrijf dat zich volledig richt op het ontwikkelen en produceren van zakelijke kleding voor vrouwen. NAN sloot een huurovereenkomst voor circa 150 m2 winkelvloer met eigenaren CBRE Global Investors en KanAm Grund.

In een van de drie retailunits in de centrale hal op de begane grond van Delftse Poort, opent NAN binnenkort een kantoor en een showroom voor winkeliers die het Nederlandse modemerk verkopen. Ook is het voor particulieren mogelijk om op afspraak te shoppen in Delftse Poort.
Directeur Nanda Schilperoort is blij met de nieuwe locatie voor NAN: “Ambitieuze vrouwen in representatieve functies zijn onze doelgroep. Ik vind het fantastisch dat we ons bedrijf nu kunnen voeren vanuit een locatie die daar geweldig goed bij past. Delftse Poort zal in mijn ogen het zakelijke middelpunt van Rotterdam worden. Het is prachtig om daar onderdeel van uit te mogen maken. Bovendien biedt het serviceconcept van Delftse Poort onze klanten de mogelijkheden om een bezoek aan NAN te combineren met werken, ontmoeten en ontspannen.” 

Eigenaren CBRE Global Investors en KanAm Grund willen het gebouw ‘teruggeven’ aan de stad. Vincent van den Putten, Asset Manager van Delftse Poort: “Delftse Poort is de afgelopen 25 jaar een gesloten bolwerk geweest. Dat is nu niet meer zo. Het gebouw is een urban retreat voor zakelijke professionals en alle Rotterdammers. Samen met onze partners bieden we er openbare horeca, een modern vergadercentrum met gratis flexwerkplekken en WiFi voor iedereen, een openbaar toegankelijke gym en typisch Rotterdamse retailconcepten, zoals modemerk NAN en Granny’s Finest. Ook zal Delftse Poort zich de komende tijd ontwikkelen naar een Seats2meet-locatie. Daarnaast werken we op dit moment aan de verdere programmering van activiteiten en events. Daarvoor werken we nauw samen met bedrijven en instellingen in de kunst-, cultuur- en architectuursector. Hiermee brengen we nieuwe dynamiek in het gebouw en in het centrum van Rotterdam.”
 

 
DEEL DIT BERICHT ab