×Sluit
010 3038288 NL EN

Burgemeester Aboutaleb heropent Delftse Poort

21 April 2015

Rotterdam, 21 april 2015 – Vandaag heeft burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam het gerenoveerde multi-tenant kantoor Delftse Poort aan het Weena 505 in Rotterdam (direct naast het Centraal Station) officieel heropend. De opening vond vanochtend plaats tijdens het Ondernemersontbijt Rotterdam in Delftse Poort.

 

Breed aanbod aan faciliteiten
Na een grootscheepse en ingrijpende renovatie is Delftse Poort voor het eerst sinds 25 jaar open voor iedereen: nieuwe huurders, flexwerkers en het publiek. Eigenaren CBRE Global Investors en KanAm Grund Kapitalanlagegesellschaft hebben ervoor gekozen het gebouw te ontwikkelen tot een netwerklocatie voor bedrijven, instellingen, ondernemers, flexwerkers en publiek. Delftse Poort biedt al deze partijen een full-service concept dat is gericht op hoogwaardige, flexibele en kostenefficiënte dienstverlening. Ondernemen in het gebouw betekent comfort, service en kwaliteit op het gebied van onder meer receptiediensten, horeca, catering & banqueting, schaalbare ICT-oplossingen, unieke Rotterdamse retail, een eigen gym en hoogwaardige duurzame faciliteiten. Ook zal Delftse Poort zich de komende tijd ontwikkelen naar een Seats2meet-locatie.


Delftse Poort teruggeven aan de stad
Eigenaren CBRE Global Investors en KanAm Grund willen het gebouw, dat 25 jaar een gesloten bolwerk is geweest, nu ‘teruggeven’ aan de stad met openbare horeca, een voor iedereen toegankelijk vergadercentrum met gratis flexwerkplekken en WiFi voor gasten en bezoekers, een openbaar toegankelijke gym en door het programmeren van activiteiten en events in het gebouw. De verdere invulling daarvan komt tot stand in nauwe samenwerking met bedrijven en instellingen in de kunst-, cultuur- en architectuursector, Rotterdamse ondernemers en retailconcepten.


NAN en Granny’s Finest eerste retailers in Delftse Poort
NAN en Granny’s Finest openen als eerste binnenkort een winkel in de centrale hal op de begane grond van Delftse Poort. NAN, hét modemerk voor de zakelijke professionele vrouw, heeft een overeenkomst gesloten voor de huur van circa 150 m2 winkelvloer. Granny’s Finest, de ontwerper en producent van handgebreide mode-accessoires en designartikelen door senioren, opent in het najaar de nieuwe winkel van circa 260 m2 in Delftse Poort.


Een keer gratis vergaderen in Delftse Poort 
Speciaal ter gelegenheid van de opening kunnen organisaties in 2015 een dag of dagdeel gratis vergaderen in het nieuwe vergadercentrum van Delftse Poort. Het aanbod geldt voor groepen van 2 tot 30 personen. Gebruik van koffie en thee uit de Jura-koffiemachines in de vergaderzalen is inbegrepen. Neem voor boekingen en de actievoorwaarden contact op met receptie@delftsepoort of bel met 010 30 38 288.

 
DEEL DIT BERICHT ab