×Sluit
010 3038288 NL EN

Horeca

Het drukke stadsleven loopt vloeiend door achter de toegangs-deur, waar open trappenhuizen en doorzichtige liftschachten de verschillende vloeren verbinden. Als een overdekt stadsplein vormen de voorzieningen hier een publiek ontmoetingspunt, direct naast het Centraal Station. Zelfstandig flexwerkers ontmoeten elkaar of kruipen nog even achter hun laptop met een sapje van de juice bar. Collega’s overleggen onder het genot van een koffie gemaakt door een van de barista’s. Voorbijgangers gaan via de roltrappen naar de derde verdieping en nemen plaats in de uitnodigende espresso bar. Onder hen loopt het winkelend publiek langs de winkels op de begane grond.

 

DE INTERNE MENS

In Delftse Poort bevindt zich een divers palet aan horecagelegenheden. Elk heeft een eigen sfeer en functie. Op de begane grond biedt het Nationale Nederlanden / Douwe Egberts Café uitstekende koffie en diverse flexwerkplekken in een gemoedelijke ongedwongen sfeer. In A Proposito, een kleinschalig à la carte restaurant, kan iedereen in een intieme sfeer van een authentieke Italiaanse maaltijd genieten. Ook de juice bar vormt een perfect en bovendien gezond ontmoetingspunt.

 

The World - All day meeting and eating De centrale derde etage huisvest een uitgebreide foodcourt ‘The World’ waar diverse internationale keukens geserveerd worden. Net als de espressobar is de foodcourt geopend voor zowel kantoorgebruikers als passanten. Beide zijn tevens voorzien van meerdere flexwerkplekken.

 

U kunt de gehele dag bij The World terecht. Voor uw eerste cappuccino van de dag, een lazy lunch, refresher van de juicebar, een business meeting of een heerlijk glas wijn uit onze wijnbar. Een unieke ervaring op internationaal niveau. Van een glas wijn in Parijs tot sushi in Tokio. Van een espresso in Venetië tot een hamburger in New York. Werkelijk: ‘A taste of the globe’.

 

Internationale allure

Laat u inspireren door de prachtige creaties van onze chefs en geniet van de wereldreis die zij u bieden. Uniek in The World is dat u gerechten kunt proeven uit verschillende keukens van hoogstaand niveau.

 

De beste chefs en de beste ingrediënten

Voor The World is alleen het beste goed genoeg. The chefs of The World werken dagelijks alleen met de beste en meest verse ingrediënten. Aan ieder detail wordt de grootste zorg besteed.