×Sluit
010 3038288 NL EN

Flexwerkplekken

Steeds minder mensen werken vanaf een vaste werkplek. Of u nou ZZPer bent of voor een baas werkt, werkplekken zijn steeds vaker dag-afhankelijk en op verschillende locaties. Deze manier van werken zal in de toekomst steeds vaker voorkomen. In Delftse Poort zijn er verschillende soorten werk- en vergaderplekken. Deze mogen gebruikt worden door huurders, maar ook door alle andere professionals die een werk- of overlegplek zoeken.

Op de derde verdieping van Delftse Poort bevinden zich deze verschillende flexibele werk- en aanlandplekken. Deze zijn uitermate geschikt om (kort) te werken of te gebruiken voor informeel overleg. Al deze plekken hebben toegang tot een sterk en gratis WiFi netwerk, te gebruiken door iedereen die wil. De verscheidenheid aan werkplekken, gratis WiFi in combinatie met een uitstekende espressobar en foodcourt biedt u de mogelijkheid te werken wanneer het u het beste uitkomt.

Reserveren is niet nodig, loopt u vooral binnen, zoek een prettige plek uit, maak connectie met het gratis WiFi netwerk en u bent klaar om te werken of te overleggen.