×Sluit
010 3038288 NL EN

Gym

RDAM GYM is niet de standaard sportschool zoals je gewend bent. Het is geen fitness center maar een speeltuin voor volwassenen! Onder het toeziend oog van een ervaren personal trainer ga jij tijdens een ‘RDAM workout’ aan de slag met losse trainingsmaterialen als kettlebells, barbells, battle ropes, medicin balls en meer. Tijdens de yoga lessen zorg je voor een getraind lichaam op een relaxtere manier en ben je een fan van boksen? Ook dan heb je jouw cardio workout gevonden in deze gym.

 

De gym heeft een verrassende inrichting. Speciaal bedoeld voor functioneel trainen volgens de meest recente inzichten en gericht op optimaal bewegen. Er zijn zowel openindividuele trainingsuren als besloten groepstrainingen. Er kan worden gewerkt met losse trainingsmaterialen als kettlebells, barbells, battle ropes, medicin balls en meer.

 

Deze sportschool is niet alleen voor alle huurders van het gebouw, het is voor iedereen die zin heeft. Een sportschool, maar dan net even anders dan je gewend bent, de plek voor een uitdagende workout!